Swiss Clinic Skinroller

Hoi allemaal!

Ik heb zojuist een samenwerking gehad met Swiss Clinic, waarbij ik de skin roller heb mogen uitproberen. Ik ben meestal erg sceptisch over huidproducten, maar ik moet zeggen dat ik toch erg tevreden ben met de resultaten van dit product!

Aller eerst zal ik even uitleggen wat voor product dit is. De Skin Roller geeft een ‘microneedling-behandeling’ die je makkelijk thuis kan gebruiken.

Het is de bedoeling dat je de Skin Roller over je huid beweegt, waarbij je met de hele fijne kleine naaldjes ervoor kan zorgen dat de dagcrèmes of huidreinigingsproducten beter in je huid terecht komen, wat er voor zorgt dat je huid sneller geneest als je een onrustige huid hebt.

Het rollen zorgt ervoor dat de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen gestimuleerd worden, waardoor de onzuiverheden op je huid worden glad gemaakt en voor een mooie en egale huid zorgen!

Ik was benieuwd naar dit product, omdat ik regelmatig last heb van onzuiverheden op mijn huid met mee-eters. Het blijkt dus ook dat de Skin roller hier tegen helpt, vandaar dat het me nieuwsgierig maakte om het product een keer te gebruiken!

Er zijn twee soorten Skinrollers die je kunt kiezen, waarbij je kunt kiezen voor verschillende naald lengtes. Het uitkiezen van de naaldlengte hangt af van wat voor huidtype jij hebt, maar ook op welk deel van je lichaam je het product wilt gebruiken.

De huid op je gezicht is natuurlijk een stuk gevoeliger dan de huid op de rest van je lichaam. Er wordt geadviseerd dat je het beste de kortere naaldlengte kunt kiezen als je het voor je gezicht wilt gebruiken en als je een gevoelige huid hebt. De langere naalden kunnen er juist voor zorgen dat je littekens op je gezicht verminderen.

Op het moment dat ik het product binnen kreeg, ben ik gelijk begonnen met het product uitproberen. Ik reinig mijn gezicht iedere ochtend en in de avond voordat ik ga slapen met reinigingswater en hierna doe ik altijd een hydraterende nachtcrème op mijn gezicht.

Hierna heb ik de Skin Roller over mijn huid heen gebracht en dit 5 minuten lang gedaan, waarbij ik 4 keer horizontaal en 4 keer verticaal over hetzelfde huiddeel ben gegaan. Mijn huid prikte hierna eventjes en het werd een klein beetje rood, maar het doet absoluut geen pijn!

Ik zag na twee dagen al een klein verschil, doordat mijn huid meer begon te glanzen en er gezonder uit zag dan normaal. Na een week was het nog mooier en zag ik ook dat mijn mee-eters minder werden.

Ze zijn nog niet helemaal weg, maar het was zeker wel verminderd. Mijn huid voelt overigens ook een stuk zachter aan dan hiervoor!

Voor de mensen die ook last hebben van een grauwe huid, onzuiverheden, littekens en/of mee-eters raad ik dit product zeker aan om uit te proberen! Vooral rond de herfst en wintertijd krijg ik een slechtere huid door de kou, waardoor mijn huid snel uitgedroogd raakt en er daardoor minder verzorgd uit kan zien.

Dit product heeft bij mij in ieder geval voor verbetering gezorgd en ik blijf het product gebruiken, waardoor ik hoop dat het nog meer verbetering zal geven met de tijd. Iedere huid is natuurlijk anders, waardoor het kan zijn dat het niet voor ieder huidtype kan werken.

Het is in ieder geval zeker de moeite waard om het uit te proberen en voor jezelf te kijken wat voor effect het op jouw huid heeft! Als je geïnteresseerd bent in het product neem dan een kijkje op de website om meer informatie te krijgen, via deze link: https://bit.ly/2MvicTd

Nu ben ik nieuwsgierig wat jij gebruikt op het gebied van huidverzorging? Voor de mensen die dit product al gebruikt hebben ben ik ook erg benieuwd wat jouw ervaring met dit product is!