Lifestyle beste boeken over mindset, mindset, positieve mindset, the secret, think and grow rich

De beste boeken voor een positieve mindset

De laatste tijd ben ik bezig met het lezen van boeken over mindset. Deze boeken helpen mij om mijn negatieve gedachtes of angsten om te zetten in een positieve mindset. Die positieve mindset gebruik ik nu al met kleine dingen die in het dagelijks leven gebeuren of met gedachtes over de toekomst, waardoor ik veel meer rust ervaar. Door deze boeken heb ik een hele andere kijk gekregen op bepaalde dingen in het leven.

Hieronder zal ik drie boeken benoemen die ik gelezen heb en mij geholpen hebben bij het krijgen van een ‘positievere mindset’. (Als je er op klikt kun je het boek bekijken en eventueel bestellen!):

Voor mensen die opzoek zijn naar boeken die met de volgende onderwerpen te maken hebben zou ik de bovenstaande ‘mindset’ boeken zeker aanbevelen

  1. Het krijgen van een meer positieve mindset,
  2. verminderen van faalangst,
  3. Mensen die een eigen business willen starten,
  4. Mensen die willen groeien naar een hogere functie waarbij je een meer leidinggevende rol moet aannemen.

Hier geef ik een klein stukje weg van wat er in het boek ‘Think and grow rich’ gezegd wordt en wat mij enorm aansprak:

‘Als je denkt dat je verslagen bent, dan ben je dat. Als je denkt dat je niet durft, dan durf je niet. Als je graag wint, maar denkt dat je dat niet kunt, zul je vrijwel zeker niet winnen.

Als je denkt dat je verliest, ben je verloren, want in de buitenwereld ontdekken we dat succes begint met wilskracht. Alles is mindset.

Als je denkt dat een ander beter is, is dat ook zo. Je moet groot denken om jezelf te overstijgen. Je moet zeker van jezelf zijn voordat je ooit een prijs kunt winnen.

De overwinning in het leven gaat niet altijd naar de sterkste of de snelste. Maar vroeg of laat is de winnaar degene die denkt dat hij het kan.’

Als jij deze boeken ook hebt gelezen, laat me weten wat je ervan vond! Heb jij verder nog andere suggesties over boeken op het gebied van mindset die je echt moet hebben gelezen? Noem ze hieronder in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *